Forum Wilk13.Net: Darmowe Programy

Pełna wersja: Szukam coś co pokazuje stan procentowy zużycia baterii
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, poszukuję programu podobnego Battery Navigator 1.1, ,tj.
aplikację pokazującą stan procentowy zużycia baterii (lub Fizz Monitor 3.2 PPC - Mobile w wersji Freeware) na hp iPAQ w starszej wersji Windows Mobile
Witam.

Przepraszam, ze odpisuje dopiero teraz. W ciagu najblizszych kilku dni bede nieobecny, ale zaraz po powrotcie poszukam odpowiedniego programu.

PS. Temat przenosze do dzialu poswieconego telefonom, smartphonom i palmtopom.
dzięki czekam
Przepraszam za opóźnienie. Udało mi się znaleźć kilka darmowych programów monitorujących stan zużycia baterii, choć nie wiem zadziałają akurat na konfiguracji sprzętowej, o której piszesz:

- Batti, strona: code.google.com/p/batti/ (zdaje sie funkcjonuje na roznych wersjach systemu)
- PowerGuard (działa na minimum Windows Mobile 5, wymaga darmowej rejestracji), strona: vandenmuyzenberg.nl/PowerGuard/
- GS Battery Monitor (Windows Mobile 2003)

Mam nadzieję, że któraś z tych aplikacji się nada.
Cytat:- Batti, strona: code.google.com/p/batti/ (zdaje sie funkcjonuje na roznych wersjach systemu)
- PowerGuard (działa na minimum Windows Mobile 5, wymaga darmowej rejestracji), strona: vandenmuyzenberg.nl/PowerGuard/
- GS Battery Monitor (Windows Mobile 2003)

Zainstalowałem Batti i działa OK. DZIĘKI !!!
Przekierowanie