Forum Wilk13.Net: Darmowe Programy

Pełna wersja: Forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam - dziękuję za powiadomienie o forum - dobra sprawa gdy ma się problem z jakimś programem i można go przedyskutować z innymi uczestnikami.

Pozdrawiam - litsteve
Mam nadzieję, że okaże się przydatne Smile Co jakiś czas użytkownicy serwisu wypytywali mnie o założenie forum. No a założenie jego jest też możliwością poznania wreszcie osób, które regularnie korzystają z tej strony Smile
Witam,też mam nadzieję że to forum się rozrośnie i będzie przydatne kiedy pojawi się problem z systemem czy jakimś programem
Serdecznie pozdrawiam jasny1961
Cześć wszystkim będe starał sie pomóc aby forum rosło w oczach. Smile
Cześć Smile Na stronę zaglądam od kilku lat, więc nie pamiętam jak na nią wpadłem. Muszę to powiedzieć - Wilku odwaliłeś kawał dobrej roboty, świetny pomysł z tą stroną Smile Dziękuję!
Dzięki Smile Teraz jeszcze muszę się jakoś zebrać, żeby poaktualizować dane na stronie Smile
Что вы хотите знать? Можно ли использовать Google переводчик - вы там, с русского на польский
Co chcesz się dowiedzieć ? Może korzystasz z tłumacza google - masz tam z rosyjskiego na polski
@Litseve - użytkownik VasiliY_Honda był zarejestrowany z puli IP serwera proxy, z którego do tej pory rejestrowało się kilkadziesiąt różnych botów, zwykle po kilku dniach dodając do swoich postów masę linków Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie